Eventhall

Active Arena

Vår generösa arena ligger i ett naturskönt läge på Trosta Park, endast 5 minuter från Arlanda och övriga världen. Vi finns på ett härligt område på landet om 23 hektar med gott om fria parkeringsplatser för våra gäster och med flera olika evenemangsmöjligheter.
​​​​​​​
Arenan är arkitektritad av Sven Wistrand och är en modern mötesplats fördelad på två plan om 820 kvm. På halva ytan är det hela 9m takhöjd upp i nock, vilket gör att båda planen har bra kommunikation med varandra. Arenan har modern ljud- och bildutrustning samt bra ventilations- och fläktsystem. Ett stort plus är det nedre planets starka och släta betonggolv med direktaccess till/från övningsbanorna via lastbilsportar på långsidan. Ni kan helt enkelt köra in lastbilar och lasta av inomhus.

Active Arena kan ta emot 600 personer totalt och i hyran ingår bord, stolar och ett antal utställningsbord. Naturligtvis ordnar vi catering m.m. allt efter önskemål.

Önskar ni trevliga aktiviteter i samband med mötet så finns olika övningsbanor, både asfalterade och offroad, på Trosta Parks område. Vi har ungefär 2,3 km asfalterad yta att köra på. Under åren har vi haft många nöjda företagskunder med bland annat produktlanseringar, TV-produktioner och företagsmässor. Det mesta är möjligt här – vad skulle ni vilja göra?
abp_7824dsc0816dscn4321dscn4322dscn4597dscn4615dscn4812dsc_0303dsc_0325dsc_0327dsc_0525